InsideMind företagsyoga är vägen till friskare medarbetare. 

Prova-på-yoga vid kick off/planeringsdag/konferens?

Stress och förebyggande av utmattning? Vad gör vi för att må bättre?

Antiinflammatorisk kost och hälsa – vad mår kroppen bra av?

Nytt år? Nya träningslöften? Nya hälsomål? Hur når vi våra mål?

Upplev en föreläsning och workshop med fokus på hälsovinster i en medveten kosthållning och förebyggande av stress och utmattning med hälsofrämjande verktyg och medicinsk yoga.

MediYoga är en populär aktivitet vid kick-off eller teamdagar på grund av dess många fördelar såsom att gemenskapen stärks, personalen blir gladare och piggare och både prestationsförmågan och stresståligheten ökar.

Yogans lugna och harmoniska rörelser ger dessutom ytterligare hälsovinster då de vanliga effekterna är ett ökat lugn och en känsla av balans. Kroppen blir mindre stel, sömnen främjas, immunförsvaret stärks och koncentrationen förbättras.

I MediYoga ingår alltid ett yogapass, djupavslappning och en meditation.

Meditation är en metod vars syfte är att uppnå mental och fysisk avslappning och bidrar till att förebygga mental ohälsa, utmattning och ångest. Effekterna är en förhöjd känsla av välbefinnande och lugn.

Inget ombyte krävs, däremot kan det vara skönt att yoga i kläder man känner sig bekväm i. 

MediYoga är utvecklad för att kunna anpassas efter individens behov och kan utföras på stol, matta eller stående.

-” Min passion är att dela yogans hälsofrämjande effekter. Jag har sett hur yogan ger positiva hälsoeffekter både på grupp- och individnivå. På individnivå berättar deltagarna att de sover bättre, upplever att de kan hantera stress bättre, upplever minskad smärta och värk, jämnare humör samt på gruppnivå i form av bättre gruppsammanhållning samt ökad toleransnivå. ” – Alexandra

Hör av dig till dr Alexandra Sass på InsideMind för ett förutsättningslöst samtal och mer information på: kontakt@insidemind.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SE