Psykoterapi

Psykologiska behandlingar är ett samlingsbegrepp för flera vetenskapligt beprövade behandlingsmetoder.
Psykoterapi är den mest välkända behandlingsmetoden.
Kognitiv beteendeterapi (KBT) och psykodynamisk psykoterapi (PDT) är de vanligaste inriktningarna.

Att söka hjälp är ett tecken på styrka.
Att gå i terapi kan innebära ett stort åtagande som väcker både många känslor och funderingar.
För att du ska känna dig riktigt bekväm med ditt beslut rekommenderas du att efter första träffen funderar kring hur du vill utvecklas med hjälp av terapi. 

Alla behandlare inom IMHC har tystnadsplikt, sekretess och ett icke-dömande förhållningssätt till det klienten berättar.
Inga problem är för små eller obetydliga för att prata om.
Hos oss är klientens behov i fokus och vi jobbar ständigt med att skapa ett unikt behandlingsupplägg som passar klientens aktuella behov.

Teamet strävar efter att varje möte ska inge tillit och hög professionalism genom att erbjuda ett unikt och strukturerat behandlingsupplägg utifrån klientens aktuella behov.

IMHC erbjuder individuell samtalsterapi till privatpersoner men även till företag, föreningar och organisationer som önskar erbjuda samtalsterapi och coachning i alla led.
IMHC erbjuder även vårdpersonal privat stöd, behandling och utredning.

Teamet arbetar integrativt utifrån anknytningsteorin, kognitiv beteendeterapi (KBT), dialektisk beteendeterapi (DBT), acceptance and commitment therapy (ACT), traumabehandling (EMDR och prolonged exposure), schematerapi, mindfulness based stress reduction (MBSR) och psykodynamisk terapi (PDT) utifrån klientens aktuella behov.

Är du intresserad av att boka tid med en terapeut är du välkommen att göra en egenanmälan på www.insidemind.se/egenanmalan

sv_SE