InsideMind AB är en privat läkarmottagning och grundades 2019 av den nuvarande VD och verksamhetschefen, dr Alexandra Sass.

Sedan 2019 har verksamheten utökats med:
Privat psykoterapi,
– Privata neuropsykiatriska utredningar,

Företagshälsovård,
Hälsoundersökningar
Arbetsföremågeutredningar
Kognitiva utredningar,
Mindfulness, ACT och MediYoga
för att kunna jobba mer integrativt med våra klienters aktuella behov.

Mottagningen har idag läkare med specialistkompetens inom allmänpsykiatri, barnpsykiatri, psykoterapeut, psykolog, socionom och arbetsterapeut samt Mindfulness och MediYoga lärare.

Jag är legitimerad läkare, specialist i allmänpsykiatri, grundutbildning i psykoterapi med kognitiv beteende terapeutisk inriktning (steg-1KBT), MBA – Management and Business Administation, MediYoga lärare och MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) instruktör. 

Hos mig är den enskilde individens behov i fokus och jag jobbar i första hand med att skapa ett unikt behandlingsupplägg som passar just Dig och Dina behov. InsideMind erbjuder även vårdpersonal stöd och behandling.

För mig är det naturligt att klienten ska känna att hen är i fokus, att behandlingen känns säker och trygg samt att bemötandet är professionellt och korrekt. 

Under bedömningssamtal och kartläggning är jag ytterst mån om att vara strukturerad, tydlig, respektfull, engagerad och kommunikativ då dialog är mitt främsta verktyg. 

Alexandra Sass, Verksamhetschef InsideMind Health Care

sv_SE
en_GB sv_SE