ADHD mottagningInside Mind Health Care är en privat psykiatrisk mottagning belägen på Östermalm i Stockholm och erbjuder utredning av neuropsykiatriska tillstånd såsom ADHD, Autism och IF (intellektuell funktionsnedsättning).

Målsättningen är att erbjuda högkvalitativ och professionell vård, anpassad och utformad efter dina behov. För oss är det viktigt att du som klient upplever att du är delaktig under hela utredningsprocessen och behandling.
Utredningen görs av specialistläkare i psykiatri, neuropsykiater och psykologer med gedigen spetskompetens och klinisk erfarenhet av att utreda barn, ungdomar och vuxna.

Inside Mind Health Care erbjuder även medicinsk behandling och psykoterapi för barn och vuxna med ADHD efter avslutad utredning.
Även klienter som tidigare har genomgått en utredning och är i behov av farmakologisk behandling erbjuds en snabb tid för bedömning hos en av våra specialistläkare.

Vi strävar efter att erbjuda våra klienter hög tillgänglighet, spetskompetens i alla led, personligt omhändertagande, omtanke och diskretion.

Kontinuitet främjar personligt och professionellt ansvarstagande och utgör en central punkt i alla våra behandling.
Läs mer på : https://ki.se/forskning/adhd-diagnos-som-vacker-kanslor

ADHD mottagningen är tillgänglig för dig som är i behov av nyinsättning av ADHD medicin, fortsatt uppföljning av din medicinering, receptförnyelse, sjukskrivning, hälsoundersökningar och psykoterapi.

Boka din tid på ADHD mottagningen genom att göra en egenanmälan

sv_SE