InsideMind – Öppet hus

SAVE THE DATE!

Öppet hus och prova på MediYoga!

Välkommen till mingel och invigning av mitt nya företag InsideMind och dess nya lokal.

När: Måndagen den 21 oktober kl 17:30-19:00.

Invigningen kommer att avslutas med ett prova-på MediYoga pass på ca 45 minuter för den som vill stanna kvar efter kl 19:00, så kom gärna i bekväma kläder och ta gärna med dig din yogamatta om du har en.

InsideMind grundades i juli 2019 och erbjuder idag ett stort utbud av tjänster; bland annat tvärprofessionell läkarbedömning, flertalet utredningar, diagnostik och behandling, men fokus ligger främst på att erbjuda multimodala metoder för att förebygga utmattning och stress i samband med psykisk ohälsa.

InsideMind erbjuder konsultationer och insatser privat men även företagshälsovård, enskilda konsultationer för arbetstagare inom vården, stressreducerande kurser inom MediYoga och på sikt även kurser inom Mindfulness, antingen enskilt eller i grupp.

Du anmäler ditt intresse via mail på: kontakt@insidemind.se 

eller via telefon/sms på 0707707839.

Anmäl gärna vilka som kommer till invigningen och om du/ni stannar kvar för MediYoga. 

Det är först till kvarn, då det är begränsat med platser.

För mer information kring eventet och företagets utbud är du välkommen att besöka hemsidan:

www.insidemind.se

Det kommer att finnas lättare förtäring inklusive kaffe och te.

Skriv gärna ut inbjudan här och sätt upp den på din arbetsplats.

sv_SE